Istoric

Gradinita nr. 11 este situata in cartierul Tractorul, unul dintre cele mai mari, modernizate si in plina expansiune cartiere ale Brasovului.

Gradinita a fost infiintata in anul 1977. Este amplasata la rascrucea mai multor cartiere, ale orasului, ceea ce ii confera o pozitie avantajoasa fata de alte institutii de invtamant prescolar. De asemenea, functioneaza in aceeasi curte cu o cresa mare si moderna. Beneficiaza de un corp de cladire complet reabilitat si modernizat in 2009, care are curte mare si un spatiu de joaca generos, foarte frumos si eficient amenajat, astfel ca prescolarii beneficiaza deopotriva de spatii verzi, aparate pentru joc si relaxare, teren de sport.

La inceput, gradinita a functionat in doua corpuri, un corp A, in care gradinita functioneaza si in prezent si celalat corp B a functionat pana in anul 2009 in 4 apartamente la parterul unui bloc, in conditii nu tocmai propice desfsurarii activitatii. Din anul 2009, in cadrul reformei invatamantului romanesc, pornind de la principiul eficientizarii activitatii si a resurselor, corpul B al gradinitei a fost incorporat corpului A. Acum gradinita nr. 11 functioneaza intr-un spatiu complet reabilitat, modernizat, construit cu destinatie de gradinita, oferind copiilor care vin in gradinita noastra conditii europene de formare, crestere si dezvoltare.

Functioneaza cu doua sectii: o sectie romana cu 6 grupe de program prelungit si o sectie maghiara cu 2 grupe de program prelungit organizate pe cele 2 niveluri de dezvoltare.

Gradinita nr. 11 Brasov ofera servicii de educatie timpurie pentru copii si familii de cea mai inalta calitate, in anul 2011, fiind certificata la nivel European pentru aceste servicii dupa norma CEIF.

Prezentare

Tur virtual
Tur virtual Gradinita nr. 11 Casuta Bucuriei Brasov

Video
Film de prezentare Gradinita nr. 11 Casuta Bucuriei Brasov

Film de prezentare Gradinita nr. 11 Casuta Bucuriei Brasov